ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Βουτήξτε στην περιπέτεια με το PADI Discover Scuba Diving Course του Cavo Grosso. Καλώς ήρθατε στον συναρπαστικό κόσμο των καταδύσεων με την Cavo Grosso!

Βουτήξτε στην περιπέτεια με το PADI Discover Scuba Diving Course του Cavo Grosso

Καλώς ήρθατε στον συναρπαστικό κόσμο των καταδύσεων με την Cavo Grosso! Είτε θέλετε να βουτήξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στον υποβρύχιο κόσμο για πρώτη φορά είτε αναζητάτε μια αξέχαστη περιπέτεια στα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, το μάθημά μας PADI Discover Scuba Diving έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει εντελώς αρχάριους στη συναρπαστική εμπειρία της κατάδυσης. .

Γιατί να επιλέξετε το Discover Scuba Diving;

Το πρόγραμμα PADI Discover Scuba Diving είναι η πύλη σας στον υποβρύχιο κόσμο. Υπό την επίβλεψη ειδικών των επαγγελματιών μας με πιστοποίηση PADI, θα απολαύσετε τη συγκίνηση της κατάδυσης σε ασφαλείς συνθήκες που μοιάζουν με πισίνα. Αυτή η περιπέτεια δεν αφορά μόνο την εξερεύνηση των βάθη. πρόκειται για την ανακάλυψη μιας νέας μορφής ελευθερίας, περιπέτειας και της γαλήνιας ομορφιάς του υποβρύχιου κόσμου. Η έλλειψη βαρύτητας της υποβρύχιας αναπνοής είναι μια συναρπαστική εμπειρία που είναι ασύγκριτη, που προσφέρει εξίσου ενθουσιασμό και γαλήνη.

Το να ξεκινήσετε είναι εύκολο!

Τι Χρειάζεστε για να Ξεκινήσετε;

 • Ελάχιστη ηλικία 10 ετών.
 • Ένα συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο φυλλάδιο Discover Scuba Diving (παρέχεται από εμάς).

Τι θα κάνεις?

 • Ασχοληθείτε με μια περιπέτεια που σας εισάγει στον ενθουσιασμό και την ελευθερία της αυτόνομης κατάδυσης.
 • Ζήστε την «αβαρή» απόλαυση της αναπνοής κάτω από το νερό.

Πόση ώρα θα πάρει?

 • Βουτήξτε στην περιπέτεια κατάδυσής σας σήμερα! Μετά από έναν σύντομο προσανατολισμό μέσω του PADI Discover Scuba Video ή του Flip Chart, θα είστε έτοιμοι να χτυπήσετε το νερό για την περιπέτεια κατάδυσής σας.

Τι χρειάζεσαι?

 • Απλώς φέρτε την αίσθηση της περιπέτειας!

Το μονοπάτι σας προς τον υποβρύχιο κόσμο

Το πρόγραμμα Discover Scuba Diving δεν είναι μόνο μια εισαγωγή στην κατάδυση αλλά και ένα σκαλοπάτι για μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Οι δεξιότητες που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς σας μπορεί να μετρήσουν στις πιστοποιήσεις PADI Scuba Diver ή Open Water Diver, ανοίγοντας την πόρτα σε έναν κόσμο ευκαιριών κατάδυσης.

Βουτήξτε στην Εμπειρία

Η Διάλεξη

 • Μάθετε για τον εξοπλισμό κατάδυσης, τις τεχνικές πτερυγίων, το καθαρισμό της μάσκας, την εξισορρόπηση της πίεσης και του αυτιού και πολλά άλλα σε μια περιεκτική διάλεξη διάρκειας 25 λεπτών.

Εκπαίδευση σε ρηχά νερά

 • Εξασκηθείτε σε ρηχά νερά με βάθος έως και 1 μέτρο, εστιάζοντας στην αναπνοή, το πτερύγιο και την άνεση με τον εξοπλισμό σας.

Η κατάδυση

 • Ξεκινήστε μια καθοδηγούμενη κατάδυση σε μέγιστο βάθος 4 μέτρων σε μια ασφαλή περιοχή με σημαδούρες, εξερευνώντας έναν ύφαλο και ακόμη και ταΐζοντας ψάρια στην πορεία.

Ελάτε μαζί μας στο Cavo Grosso

Στο Cavo Grosso, έχουμε πάθος να προσφέρουμε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία κατάδυσης. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος σας, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό Discover Scuba Divers' Certificate, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε το καταδυτικό σας ταξίδι σε περισσότερα από 4.700 καταδυτικά κέντρα PADI σε όλο τον κόσμο.

Η κατάδυση μαζί μας είναι κάτι περισσότερο από μια απλή δραστηριότητα. είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε έναν νέο κόσμο κάτω από τα κύματα. "Welcome to a New World" - βουτήξτε στο συναρπαστικό και ζωντανό βασίλειο του Γαλάζιου Πλανήτη με τον Κάβο Γκρόσο. Ανακαλύψτε τις διάσημες και κρυμμένες ομορφιές της Ζακύνθου και αγκαλιάστε τη μαγεία της κατάδυσης με τη βοήθεια του έμπειρου συνεργείου μας, έτοιμο να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της υποβρύχιας περιπέτειάς σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε την υπηρεσία παραλαβής από το ξενοδοχείο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

 • Τηλ. / Φαξ: (+30) 26950 48308
 • Τηλ.: (+30) 210 4252841
 • Κιν.: (+30) 6977220520
 • E-mail: info@cavogrosso.gr info@cavogrosso.gr

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Cavo Grosso Travel. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να κάνουμε το ταξίδι σας μια εξαιρετική εμπειρία!

share:

Facebook
Twitter
Pinterest

OTHER TRIPS LOCATIONS

VIP Ξεναγήσεις

Ανακαλύψτε τα μαγευτικά νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς με τις εξατομικευμένες ιδιωτικές εκδρομές και κρουαζιέρες του Cavo Grosso. Η αφοσίωσή μας στη δημιουργία μοναδικών, εξατομικευμένων εμπειριών διασφαλίζει ότι το ταξίδι σας σε αυτές τις εκπληκτικές τοποθεσίες δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαγικό. Με τις εκτεταμένες γνώσεις μας για τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την ηπειρωτική Ελλάδα, σε συνδυασμό με το πάθος μας για εξαιρετικές υπηρεσίες, είμαστε ενθουσιασμένοι να μεταμορφώσουμε τα ταξιδιωτικά σας όνειρα σε πραγματικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Ζήστε τη Ζάκυνθο πολυτελώς με το «Cavo Grosso Yachting» – την πύλη σας για την απόλυτη εξερεύνηση της Ζακύνθου και του Ιονίου. Δεν υπάρχει πραγματικά πιο υπέροχος τρόπος για να βυθιστείτε στην ομορφιά της Ζακύνθου από το να νοικιάσετε ένα από τα πολυτελή γιοτ μας.

Διαβάστε περισσότερα
Best Travel Theme

Elementor Demos

With Love Travel WordPress Theme you will have everything you need to create a memorable online presence. Start create your dream travel site today.

Discover the World, one Full Adventure at a Time!

Our Contacts

Διεύθυνση

1080 Brickell Ave - Miami

United States of America

Email

info@travel.com

Phone

Travel Agency +1 473 483 384

Info Insurance +1 395 393 595

Follow us