ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Η ιστιοπλοΐα είναι η τέχνη να πλέεις στο νερό και να χρησιμοποιείς τον άνεμο ως μοναδική ή κύρια πηγή ενέργειας.

Η ονομασία ιστιοπλοΐα, στα ελληνικά, είναι σύνθετη του sail+sailing, δηλαδή ιστιοπλοΐα με πανί, όπου παλιά χρησιμοποιούσαν βάρκες για να ταξιδέψουν. Το ύφασμα δένεται στον ιστό και με τη βοήθεια του ανέμου τα σκάφη που ονομάζονται ιστιοφόρα έπλεαν στις θάλασσες του κόσμου. Σήμερα υπάρχουν πολλά τέτοια αγγεία, αλλά διατηρούνται τα μηχανήματα ως βοηθητικά εφεδρικά, σε περίπτωση που υπάρχει άπνοια, δηλαδή δεν φυσάει αέρας.

Εκεί, λοιπόν, έχετε έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο να γνωρίσετε την ομορφιά του νησιού, τις μοναχικές παραλίες και τις ανεξερεύνητες σπηλιές του, νιώθοντας την αίσθηση του κυβερνήτη της καταγάλανης θάλασσας!

Σας δίνουμε τη δυνατότητα ενοικίασης ιστιοπλοϊκών σκαφών με ή χωρίς πλήρωμα για όλη την ελληνική επικράτεια. Ημερήσιες και μακροχρόνιες μισθώσεις για όλο το Ιόνιο και φυσικά για τη Ζάκυνθο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε την υπηρεσία παραλαβής από το ξενοδοχείο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

  • Τηλ. / Φαξ: (+30) 26950 48308
  • Τηλ.: (+30) 210 4252841
  • Κιν.: (+30) 6977220520
  • E-mail: info@cavogrosso.gr info@cavogrosso.gr

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Cavo Grosso Travel. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να κάνουμε το ταξίδι σας μια εξαιρετική εμπειρία!

share:

Facebook
Twitter
Pinterest

OTHER TRIPS LOCATIONS

VIP Ξεναγήσεις

Ανακαλύψτε τα μαγευτικά νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς με τις εξατομικευμένες ιδιωτικές εκδρομές και κρουαζιέρες του Cavo Grosso. Η αφοσίωσή μας στη δημιουργία μοναδικών, εξατομικευμένων εμπειριών διασφαλίζει ότι το ταξίδι σας σε αυτές τις εκπληκτικές τοποθεσίες δεν είναι τίποτα λιγότερο από μαγικό. Με τις εκτεταμένες γνώσεις μας για τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την ηπειρωτική Ελλάδα, σε συνδυασμό με το πάθος μας για εξαιρετικές υπηρεσίες, είμαστε ενθουσιασμένοι να μεταμορφώσουμε τα ταξιδιωτικά σας όνειρα σε πραγματικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Ζήστε τη Ζάκυνθο πολυτελώς με το «Cavo Grosso Yachting» – την πύλη σας για την απόλυτη εξερεύνηση της Ζακύνθου και του Ιονίου. Δεν υπάρχει πραγματικά πιο υπέροχος τρόπος για να βυθιστείτε στην ομορφιά της Ζακύνθου από το να νοικιάσετε ένα από τα πολυτελή γιοτ μας.

Διαβάστε περισσότερα
Best Travel Theme

Elementor Demos

With Love Travel WordPress Theme you will have everything you need to create a memorable online presence. Start create your dream travel site today.

Discover the World, one Full Adventure at a Time!

Our Contacts

Διεύθυνση

1080 Brickell Ave - Miami

United States of America

Email

info@travel.com

Phone

Travel Agency +1 473 483 384

Info Insurance +1 395 393 595

Follow us